01

Boka Rum på Slottsskogens Vandrarhem

Ankomstdatum:

Avresedatum:

Antal rum:

Sök

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att vi flera kvällar i veckan lagar mat tillsammans? Köttbullar och italiensk pasta står ofta på programmet men sist blev det franskt på menyn! Hoppas du vill vara med!

23 augusti 2016

Denna och nästa vecka byter vi till ett nytt låssystem. Det nya system är ett sk beröringsfritt sytem där man bara behöver hålla upp kortet mot låset för att öppna. Det garanterar minta möjliga problem och största möjliga säkerhet. Under en övergångsperiod finns bägge systemen igång. Besöker du oss under närmsta veckorna, kan det hända att du får kort både till det nya och gamla systemet. 

7 juni 2016

Vi har nu renoverat vår bastu med nytt kakel i duscharna och ny inredning. Passa på att boka den medan du bor hos oss!

10 maj 2016

Du har väl inte missat våra sociala aktiviteter som händer hos oss? Vår volontär tar er med ut på pubquiz, karaokekvällar, picknic i Slottsskogen med kubbspel och filmkvällar för att bara nämna något. Kolla med oss i receptionen vad som händer just den dagen du är här!

29 April 2016

Traditionsenligt kör vi föreläsning med pastabuffé inför Göteborgsvarvet! Bli peppade tillsammans med Johanna Karttunen från Athlética som kommer prata om träning och löpning. Pris 150kr. Fredag den 20/5 kl.18:30. Anmäl er till oss på 031- 426520 eller via mail@sov.nu

8 Mars 2016

Nästa tisdag, den 15:e mars fyller vi 20 år! Tänk vad tiden går! Vi firar såklart med tårta, kom och hälsa på oss och låt er väl smaka denna dag! Om du ringer eller mejlar oss direkt för bokning av rum under mars och uppger koden "20th Anniversery" så ger vi dig dessutom 20 % rabatt på rumspriset med ankomst i mars, april eller maj 2016. Hoppas vi ses!

21 januari 2016

Just nu håller vi på för fullt att fräscha upp de flesta av våra rum på vandrarhemmet. Målarpenseln går med full hastighet! Vi passar även på att kakla om ett flertal av våra toaletter. Vi hoppas att ni kommer att gilla resultatet!
4 januari 2016

Varje lördag och söndag erbjuder vi nu gratis guidade promenader genom vårt vackra Göteborg. Kom du med och gör oss sällskap. Gratis såklart!
25 november 2015

Vi har nu uppgraderat vårt WiFi till ett med högre hastighet. Det gör det ännu lättare för dig att surfa när du bor hos oss!

25 oktober 2014


Från mitten av oktober till mitten av mars kommer vi nu ha receptionen stängd från klockan 01.00 söndag - torsdag.

Sida 1 av 4

Vi använder kakor för att komma ihåg funktioner på hemsidan. Är det OK?